Prednost individualnega tečaja je, da se lahko s poučevanjem posvetim izključno vam. Urnik ni fiksno določen in se lahko prilagaja vašim obveznostim. Tečaj zajema 8 srečanj, ki trajajo do 45 minut. Pred pričetkom tečaja lahko pridete na brezplačno in neobvezujoče srečanje, ki je namenjeno temu, da se spoznava, narediva kratko predstavitev avtogenega treninga in načrt vadbe. Priporočljivo je, da med posameznimi srečanji ni več kot 14 dni razmika, najboljše  pa je, če se dobiva 1 x na teden. Če bi po koncu tečaja želeli nadaljevati s srečanji, je to seveda mogoče.

Ves čas tečaja sem vam glede morebitnih vprašanj na voljo tudi po elektronski pošti, na vprašanja pa vam odgovorim najkasneje v 24 urah.

Individualni tečaj stane 160 evrov, vsako nadaljnje srečanje pa 20 evrov. Znesek je možno poravnati v enem ali dveh obrokih najkasneje 5 dni pred pričetkom tečaja. Če znesek poravnate v enem obroku, se vam prizna popust v višini 10 evrov. Zakupljene ure tečaja je potrebno izkoristiti v osmih oziroma petnajstih tednih, odvisno od števila zakupljenih ur. Plačanega denarja se ne vrača, lahko pa začetek tečaja prestavite na kasnejši termin ali se namesto vas tečaja udeleži druga oseba.

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE