Prednost skupinskega tečaja je v tem, da spoznate tudi izkušnje svojih sotečajnikov, ki vam lahko pomagajo pri učenju. Skupina je majhna in obsega 3 do 4 osebe. Termin in urnik tečaja sta vnaprej določena. Dobivamo se 7 tednov zapored, 1 x na teden, vsako srečanje pa traja eno uro. Če bi želeli, lahko po koncu skupinskega tečaja s srečanji nadaljujete še naprej, individualno.

Ves čas tečaja sem vam glede morebitnih vprašanj na voljo tudi preko elektronske pošte, na vprašanja pa vam odgovorim v 24 urah.

Skupinski tečaj, ki zajema 7 srečanj, stane 90 evrov na osebo, vsako morebitno nadaljnje individualno srečanje pa 20 evrov. Znesek se zaradi lažje organizacije poravna v enem obroku najmanj 5 dni pred pričetkom tečaja. Če se od tečaja odjavite do 10 dni pred začetkom, se vam plačilo v celoti povrne. Če se odjavite kasneje, imate pravico do vračila 50% kupnine. Če pa se od tečaja odjavite 3 ali manj dni pred pričetkom, se vam kupnina ne povrne, lahko pa namesto vas pride na tečaj kdo drug. Za posamezna zamujena srečanja se denarja ne vrača in se jih ne nadomešča. Skupinski tečaj se izvede, če so prijavljene vsaj 3 osebe. V primeru, da se prijavi premalo kandidatov, vi pa ste že plačali kupnino, bo tečaj odpovedan ali prestavljen in imate pravico do povračila celotne kupnine.

Naslednji skupinski tečaj se začne 12. 3. 2019 ob 18h. 

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE